Facebook LinkedIn

YODIN - XXI
Antibakteriell knivslire

Et "must" for enhver kokk!

MATSIKKERHET!

Om oss

Hvorfor er vi som kokker de eneste håndverkerne som ikke bærer utstyret vårt på oss i et verktøybelte. Og hvordan kan vi kombinere de to, holde og bære knivene våre trygt samtidig som vi sørger for at bladet holdes rent, skarpt og klart.

  • Sikre HSEQ og mathygienestandarder.
  • Banebrytende kulinarisk innovasjon.
  • Håndplukkede naturlige teksturer, inspirert av naturen.
  • Komfortabel passform, praktiske løsninger.

Les alt om Bon Vivant her

Produkter

Se våre produkter

Antibakteriell knivslire

Med YODIN - XXI Antibakterielle Knivslire, kan du øke innsatsen på kjøkkenet med elegant, nyskapende nordisk design som holder knivbladene trygge. Denne knivsliren er spesielt utviklet for å beskytte kokkens viktigste verktøy, selve kniven, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - matlagingen. YODIN - XXI knivslire inneholder antibakterielle pads som ivaretar sikkerhet, renhet og tilgjengelighet, samtidig som den opprettholder knivens skarphet.

Les mer

YODIN

Justerbart verktøybelte laget av ekte skinn

Fremstilt med presisjon og designet med sikkerhet i tankene, holder YGDRA Tool Belt alt av verktøy og utstyr sammen, og gir økt effektivitet og enkel tilgang. Det innovative snap-on-systemet er skreddersydd for hver kokk, og gir en behagelig og sikker passform på både brede og smale hofter. Ekte skinn og rustfrie stålknotter gir langvarig holdbarhet og sørger for at beltet vil vare i mange år.

Les mer

Et justerbart og stilfullt tilbehør

Utført med presisjon og designet med behovene til kokker i tankene, holder YGDRA Nakkebelte alle dine essensielle verktøy og utstyr samlet, og gir en sikker og lett tilgjengelig plass til ditt utstyr og uniform.

Les mer

Kvalitetsmaterialer og naturlige teksturer

Et vakkert forstykke og sleng i 100% bomullsmateriale i en fantastisk Sand-farge. Våre forklær er utformet med sikkerhet og komfort i tankene, og tar hensyn til kokkers behov.

Vårt snap-on system gjør det enkelt å koble fra og til YGDRA verktøybelte og nakkebelte.

Les mer

Den perfekte blandingen av stil og funksjonalitet

Laget av høykvalitets 100% bomull, er vår YNIVA Klikk-på Sleng designet for å gi kokker sikkerhet og komfort på kjøkkenet. Med et nøye utvalg av kvalitetsmaterialer og naturlige teksturer, tilbyr vår sleng en behagelig passform samtidig som den er innovativ og holdbar. Vår klikk-på system er enkelt å koble fra og til YGDRA verktøybeltet, slik at du enkelt kan ta den på og av.

Les mer

Høy kvalitet og bærekraftig

Alle våre lærforklær kommer i èn og samme størrelse. De har justerbare belter både i nakke og rundt livet for å passe både de smale og de brede hoftene i kokkeverdenen. YODIN - XXI Antibakterielle knivslire passer til alle våre lærforklær.

Les mer

Referanser

Hva de sier om oss

Les alle referansene her

Kontakt oss

Send oss en melding

Bon Vivant AS is committed to protecting and respecting your privacy, and we’ll only use your personal information to administer your account and to provide the products and services you requested from us.

You can unsubscribe from these communications at any time.